Magazin > VIP
56716 ogledov

Ljubezen po domače: Favoritka takoj po prihodu k Mitji razočarana

nataša masten voyo.si
Če bi pogledi ubijali …

V najnovejšem delu šova Ljubezen po domače, ki so si ga gledalci že en teden pred uradno objavo na televiziji lahko ogledali na Voyu, je ljubezni željan Mitja v svojo hišo sprejel tri kandidatke. Prva je prišla Sonja, ki je želela z njim še nekaj časa preživeti na samem in si zagotoviti prvi zmenek, nazadnje pa se je pripeljala Nataša, ki velja za kandidatovo favoritko. Že na hitrem zmenku ji je to dal tudi jasno vedeti, zato je bila svetlolaska zelo razočarana nad hladnim sprejemom. Očitno je pričakovala vsaj objem in ne le uraden stisk roke. "Imam občutek, da se je Mitja kar spremenil do mene. Pozornost je letela le na Sonjo, name v bistvu skoraj nič. Nič ga ni zanimalo, čisto nič,“ je potarnala.

nataša masten | Avtor: voyo.si voyo.si

Da je njena konkurentka nejevoljna, je Sonja opazila. "Opazila sem, da je Nataša ljubosumna, a ne vem, zakaj. Borila se bom za prvi zmenek, pa če ji je to prav ali ne,“ je izjavila.

Kako grdo je ves čas gledala, si lahko ogledate TUKAJ. Če bi pogledi ubijali ...

Mitja je dekletom nato pokazal spalnico. Sonja je takoj skočila na posteljo, ki je bila od ostalih dveh odmaknjena, in se takoj javila, ko je Mitja dekleta pozval, naj se med sabo zmenijo, katera gre prva na zmenek. "Sonja mi ni več všeč, ona že ne bo komandirala po hiši,“ je povedala Nataša in dodala, da jo bosta z Vesno že nekako ustavili.

 
Komentarjev 2
  • Albatroz 21:27 20.september 2021.

    Kuhati in prati si zna sam, za akcijo pa je očitno samo ena. Kaj pa mislite ženske da moški srečen čaka da bo opran in da bo jedel???

  • Keith_Chambers 11:28 20.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦