Magazin > VIP
43565 ogledov

Ljubezen po domače: Jacqueline razočarala z odločitvijo, nanjo letele kritike

jacqueline kale
1/2
POP TV
Jacqueline Kale je na zadnji izlet odšla z Jožetom Mastnakom.

Svetlolasa lepotica Jacqueline Kale je na romantično večerjo na Bled odšla z Jožetom Mastnakom, ki se je četici njenih oboževalcev pridružil naknadno. 

Zanj pa se ni odločila zato, ker bi ji bil bolj všeč kot Sandi Bizjak, ampak zato, ker je bila prepričana, da Jožeta ni pretirano zanimala. "Do nobenega fanta nisem začutila več, pri fantih pa je bilo obratno. Sandi in Boštjan so kazali čustva. Da ne bi nikogar užalila, prizadela in mu dajala lažnega upanja, sem se tako odločila. Mislim, da je tako do vseh najbolj pošteno,“ je razložila.

"Potrudil se bom, da nama bo res res lepo,“ ji je po odločitvi povedal Jože in Jacqueline je zastrigla z ušesi. "Sedaj je tudi Jože pokazal čustva. Če bi to vedela, bi morda tudi njega izločila,“ je v smehu povedala.

jacqueline kale | Avtor: POP TV POP TV


Na večerji je Jacqueline Jožetu priznala, da je noben kandidat ni očaral, je pa z vsemi spletla prijateljske vezi. Razložila mu je tudi, zakaj je izbrala njega. "Prepričana sem bila, da do mene nimaš nobenih pričakovanj, ker jih tudi jaz nimam,“ je dejala.

"Vesel sem bil, da je povedala resnico, ker ne maram lažnivcev. Sedaj jo spoštujem še bolj,“ je v kamero povedal Jože, a dodal, da ga je razočarala. "To se meni ne zdi najbolj pošteno. Jaz sem se prijavil, da najdem ljubezen svojih sanj. Sedaj moram nekaj povedati. Naj se ne prijavljajo tisti, ki se želijo promovirati. To ni oddaja za promocijo,“ je bil jasen Mastnak, ki je po kratkem premisleku spoznal, da Jacqueline ni ženska zanj.

"Če je to tako videl, to je njegove videnje. Jaz sem šla v šov zaradi ljubezni, če se pač ni zgodila, je ne moreš izsiliti," pa se brani Kale.

Komentarjev 3
  • cvetko 15:06 21.december 2020.

    Kva pa ste parčakval, se se tut usak prjav

  • Johny 10:02 21.december 2020.

    Ta kokoš se je prijavila samo zaradi samopromocije, pa me spljuvajte, če to ni res...!