Magazin > VIP
158 ogledov

Ljubezen po domače: Je bila to grožnja?

metka, elena POP-TV-2
Metka ni bila prav nič vesela, ko je na Matejevem posestvu zagledala Eleno.

V ljubezenskem šovu Ljubezen po domače je vedno bolj pestro in zdi se, da so se nekatere kandidatke zares zagledale v svojega kmeta. Med njimi je tudi črnolasa Metka, ki je bila nekoč bodibilderka. Da do Mateja goji čustva, je bilo jasno vsem, ki so gledali zadnji del oddaje, ko je na Matejevo posestvo prišla Elena, ki se sicer poteguje za srca konjarja Draga. Ta si je v času njene odsotnosti čas krajšal z Matejevo Urško. Več o tej rošadi si lahko preberete TUKAJ.

Metka je Eleni priznala, da je bila vesela, ko je posestvo zapustila Urška in ji dala takoj jasno vedeti, da mora nazaj k Dragu. "Takoj sem začutila tekmovalnost,“ je po pogovoru z Metko povedala Elena. Te zares ni bilo mogoče spregledati. Metko je zanimalo, kakšen je Drago in ali se je svetlolasa Ukrajinka zaljubila vanj. "Prepusti se, bodi z nami, ampak ne diraj Mateja,“ je rekla Eleni, ki se je po tej pripombi zasmejala. "Resno mislim, ni smešno,“ je bila nato še enkrat jasna Metka, ki Eleni na srce položila tudi, naj misli na Draga. "Saj veš, spadaš k njemu, ampak dobrodošla tukaj.“
Metka se je sicer po ostrih besedah smejala, nismo pa čisto prepričani, da se je le šalila …

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.