Magazin > VIP
7410 ogledov

Ljubezen po domače: Tako grdo naj bi govorila o simpatičnem kmetu

janez marn POP TV
Pri Janezu Marnu frči perje.

Janez Marn je k sebi na kmetijo povabil Danico, Katarino, Mirjano in Sabino Mlakar, znano tudi iz šova Kmetija. 

Slednja je trn v peti resni Katarini, ki se je v Janeza že malo zagledala. V pogovoru mu je zaupala, da rdečelasa Sabina, ki je njegova favoritka, za njegovim hrbtom o njem govori grde reči.

"Janez ne vidi dobro, postrani ima ustnico, nima dobrega glasu, zdaj je bolan. Jaz ga nočem. Kaj mi bo tak moški,“ je Katarina v kamero citirala Sabino, Janezu pa je povedala: "Sabina govori proti tebi tako (grdo), da te glava boli. Lepo hišo imaš, lepo urejeno. Tvoj nasmeh me privlači. Nekako si se mi v srček usedel. Zato mi je hudo, če nekdo tako govori o tebi. Vate sem se  zagledala in želim te osrečiti, da boš zadovoljen. Vse znam narediti. Mislim, da bi bil z mano srečen.“

Janezu, ki je bil ob razkritju vidno prizadet, so njene lepe besede godile, a ji je kljub temu jasno povedal, da še ni nič odločeno. "Mičken sem se počutil ujetega v celico. Ona hoče, da potegnem z njo,“ je povedal. 

Z njenimi besedami je nato soočil Sabino in jo vprašal, ali res grdo govori za njegovim hrbtom, zvečer pa „se plazi“ po njem. Sabina je bila glede tega precej molčeča, je pa Danica potrdila Katarinine besede. "Res se tako obnaša, a v tem ne vidim nič slabega. Ona se rada zabava, šali, koketira. Moje mnenje sicer je, da če bo Janez to verjel, se zna zgoditi, da bo imel sam s seboj težave. Pošilja mu napačne signale, ki bi jih lahko zamenjal za ljubezen.“

Prepozno. Janez je namreč že prepričan, da želi biti Sabina samo njegova.

sabina mlakar | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.