Magazin > VIP
148 ogledov

Ljubezen po domače: Kaj se je zgodilo v Janijevi spalnici, ko so kamere ugasnile?

jani, laura POP-TV-2
Lauro Lukežič v šov Ljubezen po domače prijavile sošolke.

Če spremljate šov Ljubezen po domače, ste verjetno že opazili, da kmet Jani Zorec največ pozornosti posveča Primorki Lauri, ostali dve dekleti pa je postavil na stranski tir. Verjetno tudi zato, ker je Laura že takoj, ko je stopila na posestvo, prevzela iniciativo in za svetlolasca pokazala zanimanje, medtem ko sta se ostali dve dekleti držali v ozadju.

Laura je bila tudi tista, ki je Janiju po vožnji s traktorjem na usta pritisnila poljub, nato pa prva skočila s kavča, ko je vprašal, katera od deklet se mu želi pridružiti v spalnici.
Temnolaska je z njim preživela noč, a se med njima ni zgodilo nič. "Samo spala sva. Sicer pa sta se nama, ko so kamere ugasnile, v sobi pridružili tudi punci,“ je Laura povedala za Žurnal24.

Na vprašanje, ali sta se Tjaša in Danijela naslednje jutro do nje obnašali drugače kot prej, pa je tekmovalka odgovorila: "Tjaša ne, Danijela pa je bila verjetno ljubosumna. Veliko me je spraševala, nato pa je začela bolj siliti v Janija in iskati pozornost.“

Laura se, čeprav je za zdaj pri Janiju na prvem mestu, ne vidi v vlogi favoritke.  "Konkurenco vidim v Tjaši, saj sva si podobni,“ pravi mladenka, ki so jo v šov prijavile sošolke. "Bila sem šokirana. Najprej sem se branila vstopa v šov, nato pa so me prepričale, naj poskusim,“ nam je še zaupala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.