Magazin > VIP
30369 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidat šel predaleč, njegova izbranka v jok

franc jarc POP TV
"Dvignila mi je pritisk in sladkor,“ je bil ves iz sebe Poptevejev ženin.

Pod Frančevo streho je počilo. Joži in Esmeralda sta moči združili proti Anamariji, ki je bila na Franca jezna, ker je na zmenku poljubil Joži.

Ljubezni željni vdovec, ki ga prijatelji kličejo John, je bil tako obupan zaradi nastale situacije, da se je po nasvet obrnil k Metki Šeškar.

"Jaz imam težavo. Tri so in še te tri se med seboj ne morejo razumeti. Dve so skupaj stopile in udarile po eni. Včeraj sem bil z eno prvič na zmenku in sva se malce preveč intimno imela. Ker mi je to ležalo na srcu, celo noč nisem mogel spati. Zjutraj sem ji (Anamariji, op. avt.) povedal. In ona v jok in gotovo … Vidim, da sem naredil nepopravljivo napako,“ je potarnal Franc, ki je bil na robu joka.

"Nisi poslušaj mojega nasveta. Ne jokaj! Nehaj biti mamin sinko in bodi dedec,“ ga je bodrila Metka, ki je Francu že pred začetkom šova svetovala, naj med ženskami ne dela razlik, a je njen nasvet ignoriral.

franc jarc | Avtor: POP TV POP TV

Na koncu je tudi sama pozabila na ta nasvet, saj je Francu predala ključe avtodoma in mu svetovala naj Anamarijo pelje na izlet, čeprav je dan pripadal Esmeraldi, saj je bila edina, ki s Francem še ni imela zmenka. 

Kakor koli že, Franc je svojo izbrano odpeljal daleč stran in z njo preživel noč. Obljubil ji je tudi, da bo Esmeraldo brez zmenka poslal domov. 

Komentarjev 2
  • dd 09:03 20.oktober 2020.

    Kaj je s to Anamarijo, da že od začetka vse ukazuje in, če ni po njeno, se pa kuja. Obnaša se, kot bi bil John njen mož. Mogoče nam niso vsega pokazali, da česa ne vemo, ali pa je z ...prikaži večz njo nekaj hudo narobe.

  • munja 10:46 19.oktober 2020.

    Ta oddaja je ena sama neumna farsa.