Magazin > VIP
445 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatka iskreno o družinski tragediji

vida Voyo
Vida Praznik, ki se v šovu Ljubezen po domače poteguje za srce kmeta Tomaža, ima težko preteklost. Razkrila nam je, kaj ji je po veliki družinski tragediji dalo moči, da ni obupala.

Vida Praznik se je v šovu Ljubezen po domače gledalcem prikupila s svojo veselo in pozitivno naravo. Na prvi pogled tako ni mogoče razbrati, kakšna tragedija je doletela njeno družino. Vida je zelo mlada izgubila moža in hčerko.

Njen svet se je zrušil 2. novembra. Mož se je s traktorjem v družbi petletne hčerke in prijateljevega sina odpeljal po zadnje pridelke, a ga ni bilo nazaj. Vida je vse tri našla mrtve v silosu. "Gre za betonski silos, dolg približno pet metrov. Mož je prislonil lestev, da bi odprl železna vrata in silos prezračil. Ko je šel dol, ni odmaknil lestve in otroci so poskakali na seno v silosu,“ je za Žurnal24 povedala Vida in dodala, da je verjetno nato tudi mož skočil v silos, da bi otroka rešil. "Ko sem jih našla, je z levo roko držal hčerko, fantka pa z desno.“

Vida kljub tragediji in številnim kreditom ni obupala. "Moč sem črpala iz svoje vere, poleg tega pa sem imela takrat še dveletno hčerko. Zavedala sem se, da mora ta otrok imeti mamo,“ pravi Vida, ki se je v šov prijavila, ker je opazila, da je Tomaž zelo nežna in iskrena oseba. "Hotela sem mu povedati, da mora biti močan in da naj misli s svojo glavo. Je zelo dober človek, samo malo premehek in neodločen.“

Komentarjev 2
  • francl12 18:16 29.april 2017.

    vsi ki se prijavijo v take šove nimajo vse pošlihtano pod podstrešjem, oziroma imajo vakum!!!Tisti ki pa to gleda pa je tudi krepko čez les!!! Mogoče pogledaš iz firbca za 5 minut nato pa prešaltaš!!! Normalen človek takšnih bedarij ne more gledat!!!

  • Janez_53 12:32 29.april 2017.

    Ženska preveč vrti gobec in tega "premehkega in neodločnega" možakarja bi ovila okrog prsta kot mokro cunjo! Upam, da je dovolj razumen, da ne bo napravil neumnosti in izbral ravno njo.