Magazin > VIP
5184 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatka med snemanjem omedlela

esmeralda rupnik POP TV
Drama na posestvu Franca Jarca.

Franc Jarc alias John ima s svojimi ženskami težave, saj jih razžira ljubosumje. Vse so tudi zelo tekmovalne. Ena, Anamarija, je na njegovo posestvo prišla celo deset dni pred snemanjem in tam ostala čez noč. To je prišlo na uho Esmeraldi in Joži.

Esmeraldo so po novici izdali živci. "Res mi je bilo slabo, padla sem v nezavest in bruhala. Joži mi je pomagala in tudi dekle iz snemalne ekipe. Cel dan sem preležala, če ne bi bilo Joži, ne vem, kako bi zmogla,“ je Esmeralda povedala za Žurnal24.

Ko je John izvedel, da ji je slabo, je prišel do nje v spalnico. "Cel dan ležim in počivam. Nič ni bolje. Raje grem domov, se opravičujem. Prosim te le, pamet v roke. Pametno izberi, da se ne boš tepel po glavi,“ mu je na srce položila Esmeralda. John jo je nato vprašal: "Potem si se sama odločila?“ Esmeralda je še enkrat potrdila, da odhaja po lastni izbiri. "Ni mi žal, da nisem osvojila Johnovega srca. Spoznala sem, da ni moški zame. Čutila sem metuljčke, a so izginili takoj, ko sem prišla na posestvo,“ je še povedala v kamero, za naš medij pa je še razkrila: "Sama sem odšla, nihče me ne bi mogel prepričati, da v takšnem zdravstvenem stanju ostanem. Pa ne maram negativne energije.“

John pa je svoji favoritki Anamariji povedal drugačno zgodbo. "Bil sem pri Esmeraldi in ji rekel, da je najbolje, da gre domov. In se je strinjala. To je bila moja odločitev,“ se je zlagal.

franc jarc | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.