Magazin > VIP
19229 ogledov

Ljubezen po domače: Mladi kmet prizadel kandidatko

damian šalamun
1/4
POP TV
Je Janja to naredila namenoma?

Dekleta, ki jih je na svoje posestvo povabil Damian Šalamun, niso bila najboljše volje. Monika je celo izjavila, da jo je mladi Poptevejev ženin prizadel …

Kaj se je zgodilo

Ena od Damianovih izbrank, postavna Janja, na posestvo ni prišla v družbi svojih konkurentk, ampak je zamujala. Damian je ostala tri dekleta zaposlil z obiranjem borovnic, ko ga je poklicala Janja, da je na poti in da se je izgubila. Prosila je, ali lahko pride ponjo. 
Kot pravi kavalir je to seveda storil.

"Nas boš kar tukaj pustil same?“ ga je vprašala Monika. "Saj imate delo,“ se je pošalil Damian in odvihral. 

Ta komentar se dekletom ni zdel niti najmanj smešen. "To, da je šel po Janjo, se mi ne zdi pošteno. Nato pa še njegov komentar na mojo pripombo .... To je pa višek vsega,“ je potožila Monika, v pogovoru z Barbaro in Jevrosimo pa pozneje še dodala: "Mene je zelo prizadelo, ko je rekel, da imamo mi tukaj delo. Se ti zdi to pošteno?“

Jevrosima je sicer prepričana, da je Janja namerno prišla pozneje, da bi si zagotovila Damianovo pozornost. "Polna sebe je, visoka. Misli, da je zelo lepa ...“ je povedala.

Dekletom očitno ni ostalo prikrito, da je bil Damian na hitrih zmenkih najbolj očaran nad Janjo. Verjetno je Monika tudi zato pripomnila, da bo treba paziti na to, kaj se bo med njima dogajalo.

Komentarjev 2
  • bogdan76 11:26 05.oktober 2020.

    rtv ima čeber zlatkota pop pa kmečke bejbe isto sranje.

  • dd 09:35 05.oktober 2020.

    V tej oddaji me zelo preseneča pikolovstvo, prerekanje in preobčutlivost kandidatk.