Magazin > VIP
10300 ogledov

Ljubezen po domače: Na Brankov račun služijo

branko cvek POP TV
Branko za ta podvig ve.

Nekatere izjave kandidatov naših resničnostnih šovov so že legendarne. Med njimi so zagotovo tudi "Show must go“ (Alma Brđanović), "Si jedla sir?“ (Sandra Auer) in "Sem dobila purjo kolt“ (Lucienne Lončina).

Tudi v šovu Ljubezen po domače so kandidati včasih hote, včasih pa tudi nehote smešni. Vesna Šošterič nas je nasmejala, ko je masažni kadi rekla „fačuzi“. Ker se je o tem tako veliko govorilo, so začeli tiskati celo majice s to besedo. A Vesna ni edina, ki ima majico ...

Tudi mašilo "a veš“, ki ga v pogovoru ves čas uporablja Branko Cvek, ki se je v omenjenem šovu potegoval za Darjino srce, je pristalo na majici. "Poklicali so me, če se strinjam, in sem seveda se. To dela neki študent, tako da velikega denarja od tega ne bo imel. Jaz nisem nič zahteval za pravice. Sam sem naročil tri različne velikosti, za hčerko. Je kar v redu reklama, eni bodo vedeli, za kaj gre, drugi pa ne,“ je Branko povedal za Žurnal, podjetni prodajalci (Outfitters.si) pa so nam na naše vprašanje, zakaj ravno te besede tiskajo na majice, odgovorili: "Ker je bila to najbolj znana izjava Ljubezni po domače v lanski sezoni, smo se s partnerjem odločili za lansiranje teh majčk.“ Zaupali so nam tudi, da so s povpraševanjem zelo zadovoljni. 

branko | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • kapibara1 08:20 27.junij 2020.

    O ta Brankov " A veš".. je še iz časov, ko je imel bife v Fužinama #Črna kronika"- al pa brez "črna".. Ga poznam ene 27-28 let.. bi imel kaj za napisat, pa mnogo grenkega.. ampak, je sedaj zlezel..