Magazin > VIP
3789 ogledov

Ljubezen po domače: Napovedala je kandidatkino nesrečno usodo

jožica gabrič voyo.si
Soseda je bila jasnovidna.

Za Poptevejevega ženina Miroslava Koširja se poteguje tudi zabavna Jožica Gabrič, ki zase pravi, da se zelo rada smeji in da poskuša vsako slabo stvar obrniti na dobro.

Ta lastnost ji je zagotovo pomagala premagati številne življenjske izkušnje.

"Nič kaj lepega se mi ni dogajalo. Kot sem rekla, stopila sem iz trnja na preprogo iz vrtnic. Zdaj sem sama in srečna. Zaradi vsega, kar se je dogajalo, se ne bi več vezala, ker me je strah,“ je Jožica povedala za Žurnal24.

V glavi ji še vedno odmevajo besede, ki jih je o njeni usodi izrekla soseda. "Soseda je bila z vsemi skregana. Trikrat je bila v zvezi in z njimi ni imela sreče. Naša družina je bila srečna, dobro smo se razumeli. Morda nam te sreče ni privoščila, ker je sama ni imela. Rekla mi je, ko mi je bilo 16 let, da nikoli ne bom srečna v življenju, ne glede na to, kakšnega moškega bom dobila. Spraševala sem se, zakaj ne bi bila srečna, saj nisem hudobna. In res so se meni in tudi moji sestri dogajale le slabe stvari. Sestri je umrl mož, ko mu je bilo 49 let, njen sin se je smrtno ponesrečil na cesti, hčerka je rodila in dojenček je komaj preživel …“

Jožica pravi, da je pri moških res vedno imela nesrečno roko, tudi pri izboru svojega soproga, ki je že pokojen. "Sedaj sem že deset let samska in zadovoljna."

Svojo zgodbo je povedala tudi Miroslavu. Kako se je odzval na njene žalostne besede, si lahko pogledate TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Adam_Jefferson 15:57 16.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦