Magazin > VIP
54046 ogledov

Ljubezen po domače: Nataša spakirala kovček, Mitjev sarkazem neprecenljiv

mitja rus, nataša voyo.si
Nataša je spakirala kovček, odšla pa ni.

Ker se je počutila nezaželeno, je Nataša spakirala svoje stvari in stopila pred Mitjeva vrata. Ostali dve kandidatki, ki se v šovu Ljubezen po domače borita za Mitjevo srce, Sonja in Vesna, sta si že oddahnili, a njuno veselje je bilo prenagljeno. 

Mitja je pohitel za Natašo in jo prepričal, naj se vrne, čeprav ni čisto prepričan, ali je prava zanj. "Ni mi vseeno, da sem jo prizadel. En čut pravi, da bi rad, da ostane, drugi, da ne,“ je dejal. 

Kot smo poročali, se je Nataša počutila ponižano, ko ji je Mitja rekel, da je dobila vojno, bitke pa ne. Več o tem TUKAJ.

Svetlolaska pravi, da ji ni jasno, kaj se z Mitjo dogaja, da niha iz ene skrajnosti v drugo. Predvideva, da nanj vplivata njeni konkurentki. 

Čeprav je Mitja ni spustil domov, pa se v vsem z njo ni strinjal. Opozoril jo je, da ima poleg nje še dve drugi ženski v hiši, ki se jima mora posvetiti. 

"Jaz sem se jima prilagajala, veš, česa nisem unovčila (Karto, s katero lahko konkurentki odvzame povabilo na zmenek, op. avt.). Veš, kaj sem imela? Vidiš, kakšna dobra duša sem,“ je na to odgovorila, Mitja pa je v svojem slogu udaril nazaj: "Ti si odlična (smeh), kdo te ne bi imel rad?“

"Brez komentarja, res,“ mu je odvrnila Nataša.

Kako sta pogledali Vesna in Sonja, ko sta spet zagledali Natašo, si lahko ogledate TUKAJ

Počilo med Natašo in Sonjo

sonja plešnar | Avtor: Pop TV Pop TV
Nataša se je odločila, da spi ob kaminu. Ker ima zelo rahel spanec, jo ponoči na poti do stranišča zbuja Sonja. "Ne boš mi ukazovala, ne bom pustila, da hodiš po meni, nikoli. S tabo se ne mislim ukvarjati, ker si poceni ženska,“ je bila besna Sonja, ko ji je Nataša hotela prepovedati nočno vstajanje. "Spala in vstala bom takrat, ko bom želela? Če pa ti tukaj spiš, je tvoj problem, zgoraj imamo vse tri postelje,“ je še dodala. "Sonja je nestabilna osebnost, pričakuje, da se bomo vsi ravnali po njenih pravilih, ki niso niti malo normalna niti človeška,“ pa je bila besna Nataša.

Kako je frčalo perje, si lahko ogledate TUKAJ
 

Komentarjev 1
  • Toni 19:28 08.november 2021.

    Ej pupka, spat s fantom pol ure potem ko si ga spoznala.... mmmmm Bodi tiho, bo najboljše!