Magazin > VIP
63949 ogledov

Ljubezen po domače: Nataša zapustila Jureta, ta pravi, da ga je prizadela

nataša, ljubezen po domače POP TV
Nataša zapustila Jureta.

V šovu Ljubezen po domače je prišlo do velikega preobrata. Kmetijo Jureta Strune je zapustila njegova velika favoritka Nataša, ki se je že lani potegovala za srce enega od Poptevejevih ženinov.

Za ta korak se je odločila po tem, ko je Jure v spremstvu Patricije in Sare zapusti posestvo, da bi na sprehod peljal psičko. Nataša je tako ostala sama v njegovi hiši, kar ji ni bilo niti najmanj všeč.

"S svojim včerajšnjim dejanjem si me zelo prizadel. Naredila sem dobro večerjo, pohvalil si jo. Ves čas poslušam, kako sem jaz oh in sploh punca in potem ta punca doživi en šok. Rečeš, da greš po kužka, potem gresta s tabo še dve mladi damici in Nataša pričakuje, da se boste vrnili, ker se nisi poslovil," je Juretu razložila, na njegovo vprašanje, zakaj se jim ni pridružila, pa odgovorila, da je nihče ni povabil. "Nisem smrklja, ki bo tekla za tabo," je še dodala in povedala, da ga zapušča. 

nataša, ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Prizadeta pa ni bila le Nataša ... "Tudi ona je mene prizadela. Ni mi vsega povedala. Ampak jaz sem moški, menda njen sanjski ... Če bi bil, se ne bi na tak način pogovarjala z mano in nekaterih stvari zadržala zase."

Nataša še pravi, da ji je veliko obljubljal in da sta imela dogovor, ki pa ga je verjetno prekršil zaradi mladih kandidatk, ki sta mu zmešali glavo. "Pred kamerami se želi predstaviti kot moški, ki si ga vsaka želi. Ko sem ga začela spoznavati in videla, kaj pričakuje od ženske, sem videla, da ni takšen, kot se prikazuje."

Kandidatko je na koncu čakalo še eno negativno presenečenje, saj je pričakovala, da jo bo konjar poskušal prepričati, naj ne odide, a tega ni dočakala ...

Komentarjev 1
  • Majazmaja 10:54 04.april 2022.

    Tip jo je imel poln kufr. Naj gre nazaj v Lucijo prodajat špecerijo, za kaj drugega itak ni. Verjetno že čaka na nov šov in novega ''sanjskega'' tipa. Pri tem je jasno kot beli dan, da mu gre za promocijo ...prikaži več posestva in ničesar drugega. Žensko si bo sposoben najti sam, tako, s katero bo kompatibilen in ne bo samo opravljala, si pilila nohte in sponzorušila. Te iz šova mu predstavljajo samo hostese za promocijo posestva. Saj ni neumen, da bi katero obdržal ...