Magazin > VIP
5347 ogledov

Ljubezen po domače: Neprijetno presenečenje in verbalni napadi na eni od kmetij

ljubezen po domače POP TV
Johnove kandidatke so druga na drugo ljubosumne.

Na Johnovi kmetiji bo pestro … Med dekleti je namreč počilo že prvi dan. Anamarija je na kmetijo prišla nekaj ur pred ostalimi dekleti, da bi se z Johnom pogovorila o njegovem zdravju. Nato je začela s čiščenjem hiše. Esmeralda je bila ob prihodu šokirana. Ni namreč pričakovala, da sta bila Anamarija in John že nekaj časa sama. 

"Poglej ti to, poglej ti to. To meni prav nič ni všeč,“ je povedala in pozneje dodala, da se Anamarija že obnaša, kot bi bila gospodarica kmetije. Tudi Joži je prepričana, da se je Anamarija k Johnu podala prej, da bi ga pridobila na svojo stran, kar ji je dala tudi vedeti.

"Anamarija, zelo si prebrisana in dobro igraš. Ne maram, da se mu vsiljuješ. Da prinašaš, ne vem kaj, lahko mu prineseš suho zlato,“ je konkurentko za mizo napadla Esmeralda. Anamarija je bil nad njenim odzivom presenečena: "Ni mi jasno, od kje se je to porodilo v njeni glavi, da se spuščata na tak nivo, ampak se sploh ne bom s tem ukvarjala.“

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Tudi John je bil presenečen. Dekletom je obljubil, da bodo skupaj rešili problem, nakar mu je Esmeralda odgovorila, da je problem Anamarija in Joži ji je spet pritrdila ter Johnu zabrusila: "Sem ti prej rekla, da ne boš kikle oblekel.“

"Moj odnos se ne bo spremenil, mu bom pa povedala, da je za moj okus premedlo odreagiral kot moški in gospodar te hiše,“ pa je Johnov odziv pokomentirala napadena Anamarija.

Johna je sicer čakalo še eno neprijetno presenečenje. Alenka ni prišla na njegovo kmetijo, mu je pa poslala pismo, v katerem mu je razložila, da jima ni usojena, da se bori na njegovo srce. Obljubila mu je, da mu bo poslala njegovo astrološko karto ter mu na hitro naštela lastnosti ženske, ki bi bila prava zanj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.