Magazin > VIP
28586 ogledov

Ljubezen po domače: Noro! Jure Struna takole divjal!

ljubezen po domače, jure struna Voyo
V takšni nevarnosti je bil priljubljeni kavboj.

Da ima Jure Struna rad konje in adrenalinske športe, je razkril že med šovom Ljubezen po domače. Da pa je združil jahanje konja in adrenalinski šport, tega pa nismo vedeli vse, dokler ni na svoj Facebook zid dodal posnetka, na katerem s konjem dobesedno divja.

Kaj se je dogajalo na posnetku?

"Nedolgo zatem, ko sem se pričel ukvarjati s konji, me je začel zanimati galopski šport. To pomeni, da imaš pod sabo tekmovalnega športnega konja," nam je pojasnil Jure, ki pa je občutke, ki jih je sam doživel, zelo nazorno opisal: "Pred štartom dirke na hipodromu. Konj in jahač v štartni napravi, vsak konj v svojem boksu. Napetost, nervoza, adrenalin, pogledaš levo in pogledaš desno. Nekateri konji so nemirni, jahači pa skoncentrirani mirijo in božajo svoje konje. Vratca se odprejo, stojiš na majhnem galopskem sedlu, oklepaš se vajeti in skupaj s konjem se dobesedno katapultiraš na progo."

Struna, ki je te občutke in adrenalin občutil na lastni koži, je doživeto nadaljeval: "Pod sabo imaš formulo ena, trenirano žival, da doseže čim večjo hitrost."

Kot nam je še pojasnil, so poškodbe in nezgode lahko zelo hude, a adrenalinsko doživetje nima primerjave. "Zato sem pred leti odšel v tujino, da sem sam doživel te občutke, ki sem vam jih opisal," nam je še razložil.

Za lažjo predstavo pa si lahko spodaj pogledate adrenalinski posnetek, ki ga je delil. Kot nam je še pojasnil, na posnetku s konjem dirja in občutek je, kot bi dirjal 200 kilometrov na uro. Si lahko predstavljate?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.