Magazin > VIP
49789 ogledov

Ljubezen po domače: Patricija razkrila, kaj se je dogajalo med njo in Juretom, ko ni bilo kamer

Voyo
Tako napeto je bilo.

Patricija, ki je bila sprva kandidatka Jureta Novaka, si je tekom šova premislila, spakirala in odšla k Juretu Struni. Takrat smo lahko videli, kako razočaran je bil mlajši Jure, pred kamero je celo zajokal. Nesoglasij takrat nista rešila, poslovila sta se v slabih odnosih, kar pa se je videlo tudi v finalni oddaji. Še več, gledalcem se je zdelo, da je zamera na obeh straneh prevelika. Kaj se je dogajalo? Ali kamere niso pokazale vsega?

Poklicali smo Jureta, ta nam je razkril: "Patricija je takrat odšla od mene brez besed. Dejansko nisem vedel do zadnjega trenutka, da bo to storila. Je bilo pa vse skupaj tudi maslo nje in produkcije," dodal pa je tudi, da ostalega ne želi komentirati in da niti nima več časa za pogrevanje preteklosti, saj ima na kmetiji v tem času dela čez glavo.

Smo pa zato poklicali še Patricijo in jo vprašali, kaj se je dejansko dogajalo med njo in njim. Omenila je namreč, da jo je obkladal z nadimki.

"V glavnem obtožil me je za lažnivko, dvoličnico in podobno. Jure je očitno dosti ozkogleden, da se ne zaveda niti pogodb, ki smo jih podpisali in tega, kakšen vpliv ima lahko kršenje le teh, tako denarno kot tudi na celotno snemanje," nam je povedala, pojasnila pa tudi svoj nenadni odhod z njegove kmetije: "Jaz mu vsekakor nisem želela lagati, ampak, če pogledamo malo širše, on bi mene praktično izkoristil, da bi ostala do konca, potem pa bi izbral Leo. Samo, da bi se on imel fajn!"

Dodala je še, da je poslušala svoje srce in da ji niti malo ni žal, da se je tako odločila.

 | Avtor: Voyo Voyo

"Na finalno oddajo mi je bilo pa res mučno iti, prav zvilo me je, na bruhanje mi je šlo, ko sem ga zagledala. Nisem pa bila nič presenečena nad njegovimi besedami, da bo on požrl vse, saj je logično, da je poskušal obrniti, kot da on ni nič kriv. Klasično za tak tip osebe," je zaključila.

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:29 19.maj 2022.

    Koncepti oddaje kot je Ljubezen po domače, Ljubezen po domače in podobne, gre dejansko samo za nabijanje rejtinga, vse ostalo je bull shit.

  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 07:52 19.maj 2022.

    Ja težko se je pri takšnih letih vsem enakomirno posvetiti celotno oddajo in šele na koncu reči zadnjo. Bi bilo pa fer. Ampak vseeno šteje zgolj to, kar ostane po tem eksperimentu pred kamerami. Očitno bolj malo, ker je preveć ...prikaži več v pogodbah in v denarju.