Magazin > VIP
11462 ogledov

Ljubezen po domače: Počilo v finalni oddaji, le ta par ostal skupaj

Voyo
Obeti so bili dobri, a resnica je drugačna …

Dočakali smo zadnjo, finalno oddajo šova Ljubezen po domače in voditeljica Tanja Postružnik Koren je s svojim obiskom preverila, kako udeleženci šova živijo danes in ali jih je ljubezen združila.

Med Patricijo Harl in Juretom Novakom je počilo

Voditeljica Tanja je najprej obiskala Jureta na Čemšeniku in bila kar presenečena, ko ji je razkril, da se z Leo Bertoncelj ni razšlo. Oddaljila sta se drug od drugega, bila brez stikov, je pa Jure prepričan, da bosta v prihodnosti znala negovati prijateljstvo.

A pravo presenečenje je voditeljica doživela, ko je Jure kasneje sedel za mizo k svojim kandidatkam: Lei, Teji in Patriciji. Sajre zaradi bolezni na srečanje ni bilo. Napetost med njimi je bila velika. Jure je ogovoril dekleta, menil je, da sta z Leo vse razčistila, kar pa se je dogajalo s Patricijo, bo požrl. Te besede pa so jo vrgle pokonci.

"Kaj imaš ti za požret," ga je vprašala in nadaljevala: "Dobesedno nič ti nisem naredila! Ti si mene neke stvari obtoževal, pa ne vem, kaj … Ti nimaš nič za požret, lahko jaz edino požrem stvari. Moraš tudi ti začet malo štekat stvari, saj nisi star 15 let!"

Prepir je pomirila Tanja z besedami: "Čas celi vse rane!"

 | Avtor: Voyo Voyo

Patricija Harl priznala ostalin kandidatkam, da z Juretom Struno ni šlo

Patricijo je po obisku Jureta Novaka in njegovih kandidatk, čakalo še srečanje na ranču Jureta Strune. A tudi tam je ostalim dekletom priznala, da se ni izšlo: "Nekaj je realno življenje, nekaj pa pač, potem ko prideš, vidiš, da ne gre."

Tudi Jure je kasneje voditeljici Tanji zaupal, da iskrice so sicer bile, a preskočile niso. Si pa želi, da je s tem, ko je sodeloval v šovu, pritegnil kakšno dekle, ki se bo sedaj opogumilo in ga kontaktiralo.

 | Avtor: Voyo Voyo

Lovro Gregorš je pred Mijo Rovtar šel na kolena

V Kočevju pa je voditeljico Tanjo čakala lepa ljubezenska pravljica. Mija in Lovro sta ostala skupaj in z veseljem je ugotovila, da se njuna ljubezen samo še nadgrajuje.  Prav tako pa tudi prijateljstvo z Davidom in Milanom, ki sta razveselila s svojim obiskom.

Je pa Lovro pripravil zares lepo presenečenje za svojo Mijo, pred vsemi je šel na kolena z besedami: "Poglej, Mija, midva se poznava bolj kratek čas, ampak jaz si bom vseeno drznil … Hočeš se zaročit z mano?"

In Mija je pritrdila.

 | Avtor: Voyo Voyo

Drago Kosmač s svojimi kandidatkami ostaja v prijateljskih odnosih

Že med oddajo je bilo jasno, da je Drago kavalir, za svoja dekleta je zelo lepo skrbel. Stkale so se prijateljske vezi, nekoliko bolj je bil naklonjen Mojci in Tatjani, a prave ljubezni med njimi ni bilo.

"Ja, zaenkrat sem še vedno sam. Navadil sem se tega življenja, tako da mi prav težko ni," je zaupal voditeljici Tanji, ko ga je obiskala, je pa priznal, da seveda ima željo, da bi imel nekoga ob sebi.

Ko so skozi vrata njegove hiše stopila dekleta, jih je bil zelo vesel. Prišle so vse, Mara, Rasema, Mojca in Tatjana.

 | Avtor: Voyo Voyo

Nada Zajc se zaposluje z delom okrog hiše

Tudi Nadi se ni izpolnila želja, da bi spoznala sorodno dušo v šovu. Ostala je samska, a nasmejana. Voditeljici Tanji je priznala, da iskric ni bilo in dodala: "Mogoče pa sem prezahtevna!"

Kljub temu je bilo srečanje z Ibrahimom, Ivanom in Branetom zelo veselo. Nada jih je namreč presenetila s harmoniko. Tako kot je v šov z njo vstopila, se je tudi poslovila. Z glasbo in pozitivnim pogledom na prihodnost.

 | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.