Magazin > VIP
15100 ogledov

Ljubezen po domače: Ponoči se je dobil s svojo favoritko, padli so poljubi

jure novak, ljubezen po domače POP TV
Je to zmagovalka?

Lepa Lea, ki se v šovu Ljubezen po domače poteguje za srce Jureta Novaka, se je pred svojimi konkurentkami pohvalila, da jo je Poptevejev ženin, ko so kamere ugasnile, povabil na zmenek, na katerem sta se tudi poljubljala.

Jureta je z govoricami soočila Sajra. Kandidatka mu je razložila, da bi si vse želele priložnost, da ga spoznajo za kamerami, in Jure ji je zagotovil, da bodo vsa dekleta to možnost tudi dobila, a Sajra je vztrajala: "Ja, ampak ona se je s tabo že po francosko 'pogovarjala'."

Jure je pozneje v kamero priznal, da Lea ni lagala. "Res je. Včeraj sva se z Leo zmenila in dobila na gradu. Res sva si izmenjala nekaj poljubov, tega ne morem zanikati. Lahko rečem, da je s kakšnim poljubom Lea dobila prednost."

Zvečer je Jure dobil še en minus. Ko je moral enemu od svojih deklet podariti zlato ovojnico, ki prinaša prednost, je najprej strumno korakal proti Sajri, nato pa je kuverto dal Lei. "To, da je šel najprej do Sajri, je otročje. Pri meni je dobil minus," je povedala Patricija.

jure novak, ljubezen po domače | Avtor: Voyo Voyo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.