Magazin > VIP
21242 ogledov

Ljubezen po domače: Pravi, da Tamara ni takšna, kot se predstavlja

tamara korošec Facebook
Tamara Korošec delila sporočilo svojega sledilca.

Nekdanja kandidatka šova Ljubezen po domače, Tamara Korošec, ki letos v oddaji Ljubezen po domače na kavču komentira dogajanje v novi sezoni, se na Instagramu rada prikaže v divji luči. Provokativne poze v vročih oblačili ji vsekakor niso tuje in z njimi redno navdušuje svoje sledilce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🖤🤍 Frigidna🤍🖤Antidepresivna 💊😎 (@tamarakorosecofficial) on


Sedaj pa se ji je oglasil oboževalec, ki je kot redni gledalec oddaje Ljubezen po domače na kavču opazil, da lepotička v resnici ni takšna, ampak mnogo bolj mirna. Njegove besede je Tamara objavila. "Imam prošnjo, ker na televiziji še nikoli nisem videl osebe, ki bi delovala tako pozitivno in iskreno kot ti. Prosim, da se nikoli in nikdar za nikogar ne spremeniš ter da nikomur ne dovoliš, da bi te spreminjal, ker, ne glede na to, kakšen vtis poskušaš ustvariti o sebi na Instagramu, se v oddaji pokaže, da si pametna, nežna, zabavna, poštena in pozitivna oseba,“ je zapisal v svojem sporočilu in dodal, da upa, da se jo bodo njegove besede dotaknile. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.