Magazin > VIP
81561 ogledov

Ljubezen po domače: Sonja ni več taka!

Sonja Plešnar Facebook
Poglejte, kako se je Sonja Plešnar spremenila.

Sonje Plešnar gledalci šova Ljubezen po domače ne bodo tako hitro pozabili. S svojo prikupno in divjo naravo je Poptevejevega kandidata Mitjo Rusa takoj osvojila, a le na prijateljski ravni.

V šovu pa Sonja veliko prahu ni dvignila le s svojo neposrednostjo, ampak tudi z videzom. Svetlih podaljškov pa se je sedaj znebila in se odločila za temnejšo barvo las. "Rada imam spremembe, da ni dolgčas," je povedala za Žurnal24 in dodala, da ne more potrditi mita, da so moškim bolj všeč svetlolaske.

"Ne, mislim, da so moški kljub vsemu najbolj pozorni na značaj. Tudi pri sebi to opažam. Če vidim nekoga, ki je zelo privlačen, a me po treh besedah mine – je brezveze karkoli začeti."

Sonja nam je še zaupala, da je oko vrgla na dva moška, a trenutno nima časa za spoznavanje. "Dva sta mi všeč. Trenutno pa nimam časa za spoznavanje. Delam v fitnesu in se dodatno izobražujem kot kozmetičarka. Določene zadeve moram zaključiti. Februarja jima bom dala zeleno luč. Možnost jima dam do 13. 2., saj želim biti za valentinovo zaročena. (smeh)"

Z Mitjo sta še vedno v stikih in v prijateljskih odnosih. "On je kot veter, enkrat me objema, drugič je spet na distanci. Težko bo dobil žensko, ki bo ustrezala vsem merilom, ker ne obstaja. Toliko let je sam, da težko sprejema kompromise," o svoji nekdanji simpatiji pravi Sonja. 

 
Komentarjev 6
 • Avatar krucefix
  krucefix 10:45 14.februar 2022.

  masko naj nosi 24 ur na dan

 • Avatar Antalessa
  Antalessa 00:22 21.januar 2022.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 22:01 20.januar 2022.

  Uboga ženska, ona pa bi lahko res tožila plastičnega kirurga, ki jo je tako iznakazil. Je bila prav lušna pred posegi.