Magazin > VIP
11898 ogledov

Ljubezen po domače: Takšen odnos imata danes Jure Novak in Lea Bertoncelj

Resnica je nekoliko drugačna od pričakovanj.

Ljubitelji šova Ljubezen po domače so se že na začetku šeste sezone veselili, ko so iskrice preskakovale med Juretom Novakom in Leo Bertoncelj. Sajra, ki je bila ena izmed njegovih kandidatk, se je jezila, da jo je poljubljal že na skupinskem pikniku.

Videli smo lahko, da sta v Španiji zelo uživala, Jure je omenil, da sta se še bolj zbližala, nato pa … Kar naenkrat se je odnos med njima ohladil, v finalni oddaji je Jure pojasnil: "Malo sva se odmaknila drug od drugega. Ko prideš nazaj v svoje okolje, pri obeh je malo upadel interes in pač, sva zaplula vsak svojo pot naprej."

Kaj se je točno zgodilo med njima? Zakaj sredi šova takšen preobrat?

Poklicali smo Jureta, ta nam je razkril: "Midva z Leo sva že takoj po koncu snemanja ugotovila, da bova ostala le dobra prijatelja, kaj več pa ne. Najina odločitev je bila obojestranska. Sva pa ostala v stikih."

Poklicali smo tudi Leo, zanimala nas je še njena plat zgodbe.

"Stvari so se začele ohlajati dan preden sva odpotovala v Španijo. Zgodile so se takšne in drugačne situacije stran od kamer in iz vsega tega sem videla, da enostavno najine osebnosti ne sodita skupaj. Imava čisto drugačno razmišljanje o življenju. Ni vsak narejen za vsakogar, tako pač je v življenju. Imamo toliko različnih osebnosti ljudi, da je razumljivo, da se vsak pač ne more ujeti," nam je pojasnila in dodala še: "Zdaj sva šla vsak svojo pot, oddaja se je zaključila in sva vesela drug za drugega in mu privoščim vse lepo, tudi to, da si najde punco, ki mu karakterno ustreza."

 | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.