Magazin > VIP
19739 ogledov

Ljubezen po domače: Teja se je v obraz zlagala konkurentkama

teja, jure, ljubezen po domače POP TV
Teja je končno dočakala zmenek z Juretom.

Sajra pravi, da Jure, ki v šovu Ljubezen po domače išče družico, "dela nekaj narobe". Po Patriciji je njegovo posestvo namreč zapustila tudi Teja, ki je bila razočarana, ker z njim še ni bila na zmenku. Mladenko je Jure na srečo še pravočasno ujel in jo peljal na pijačo.

Za mizo ga je Teja kar naravnost vprašala: "Ti nisem lepa? Oblačim se lepo, 'mažem se', 'make-up' itd." "Če bi me malo poslušala, bi vedela, da ne maram preveč make-upa," ji je odvrnil Poptevejev ženin. 

"Kaj je bilo zdaj to? Vsak človek ima rad, da je ženska malo napudrana. Še sama sebi brez make-upa nisem lepa. Po mojem mnenju bi se tudi on samo obrnil in šel," se je v kamero jezila temnolaska, njemu pa ponudila, da odstrani ličila. "A ga dam dol? Samo bom grda. Ne bom tako lepa kot sedaj."

"Lepota je naravna," je vztrajal Jure, Teja pa ga je opomnila, da njegova favoritka Lea ni čisto naravna ...

Jure je ostal tiho, producentom šova pa je razložil, da pri Teji ni težava le v ličenju, ampak se mu zdi tudi preveč koščena.

Ko ga je vprašala, ali ji bo dal poljub, je odklonil, ji je pa dovolil, da ga poljubi na lice. Ko je Teja prišla domov, sta se s Sajro prepirali, katera je imela boljši zmenek. "Imela sva boljši trenutek. Nič takega ni bilo. Malo lupčkanja pa to ... sem si rekla, ajde, poskusiti ni slabo ..."

Lea ji ni verjela ...

teja, jure, ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 1
  • Majazmaja 18:04 23.marec 2022.

    Teja ima hude kognitivne primanjkljaje in to, da so jo spustili v oddajo, je popolnoma neetično in vredno obsojanja. Ja, je polnoletna in opravilno sposobna, ampak etično pa od tistih, ki so izbirali, ni!