Magazin > VIP
7322 ogledov

Ljubezen po domače: To se je po šovu zgodilo s pari

marina, miro POP TV
Šov Ljubezen po domače se je le za en par končal srečno, četudi so v zadnji oddaji kazali štiri zaljubljence.

marina, miro | Avtor: POP TV POP TV
Najbolj romantična oddaja te pomladi Ljubezen po domače se je končala, in to z velikim pokom. Miro je namreč svojo Marino zaprosil za roko. "Ko je potegnil škatlico iz žepa, mi je skoraj zastalo srce,“ je dejala Marina, ki zaroke na začetku oddaje ni pričakovala. "Skozi oddajo pa sva se spoznala in začeli so se metuljčki, krasni občutki, prepletale so se najini misli ...“ je še dodala. Navihani Miro pa je pripomnil, da je z zaroko odlašal 50 let, saj ni našel "ta prave“. "Zdaj sem jo,“ je prepričan.

Večina kandidatk je zaroka ganila, zaradi Tatjanine izjave pa smo kar malo izbuljili oči. "Še zmeraj ne verjamem. Prav bi bilo, da bi bila jaz,“ je pokomentirala Mirov padec na kolena. Pri tem se je sicer smejala, a če se spomnimo na njene kritike na Marinin in Poptevejev račun, bi lahko ta smeh razumeli na več načinov …

Kaj se je zgodilo z ostalimi?

Med Matejem in Urško ni bilo iskric. Matej je povedal, da je Urška sicer zelo lepa, a to za ljubezen ni dovolj. "Nekaj ja zmanjkalo. Verjamem v usodo, mislim, da je tukaj zadaj nekaj več,“ je povedal postavni Rupar. POP TV bi mladeniča sicer lahko po prstih, saj se je že na začetku šova razvedelo, da mu je glavo zmešala Urška, a ne kandidatka Urška. Na njegovem Facebook profilu je bilo polno srčkov. Več o tem TUKAJ. Medtem pa je tudi temnolasa lepotica našla fanta in nam ga pokazala.

Tudi Drago in Elena sta za zdaj le prijatelja. "Potrebujem več časa, da nekoga spustim k sebi,“ je dejala svetlolaska, ki se boji, da bi jo konjar prizadel. Drago pravi, da jo bo čakal.

Tomaž je prišel v spremstvu svojih treh deklet, a tudi on je šov zapustil brez sorodne duše.

Tako kot tudi mladi Jani, ki se je z Lauro sicer dobro razumel, a si za zdaj več kot prijateljstva z njo ne more predstavljati. Laura razlog za zavrnitev vidi v slavi, zaradi katere naj bi Jani po njenih besedah malo zrasel. Za njim ni dolgo žalovala. To je njen fant.

Najbolj skrivnostna pa sta Simon Peter in Tjaša, ki je bila edina, ki je visokoraslemu kmetu poslala pismo. Na televiziji sta trdila, da so med njima vzklila čustva, za naš medij pa sta povedala drugačno zgodbo. To je za Žurnal24 povedal Simon, tako pa je odnos in prikazane posnetke razložila Tjaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.