Magazin > VIP
14 ogledov

Ljubezenske iskrice 2009

Britney in njen novi izvoljenec Jason. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Sveže zaljubljeni pari, sveže zaročeni pari in tisti, ki so se spet našli. Bo Britney našla srečo? Mar Sienne Miller nič ne izuči?

Pop princeska Britney Spears ima novega moškega v svojem življenju. Srečo je tokrat našla s svojim agentom Jasonom Trawickom. O poroki se je šušljalo skoraj vse leto, a do nje ni prišlo. Menda naj bi Britney Jasona zaprosila za roko, a jo je ta zavrnil.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Poroko načrtujeta tudi Anna Paquin in Stephen Moyer, ki sta se zaljubila na snemanju serije True Blood. Sprva naj bi romanco uspešno skrivala pred soigralci, a sta kasneje le priznala, da je kemija s filmskega traku prešla tudi v resnično življenje.

Korak za korakom sta bližje poroki tudi Katy Perry in Russell Brand. V javnost sta prvič skupaj stopila septembra, pred kratkim pa naj bi se odločila za še en pomemben korak. Po novem Katy in Russell živita skupaj.

Čeprav imata otroka in živita skupaj, Mel Gibson in Oksana Grigorjeva ne nameravata pred oltar. Podobnega mnenja je tudi najbolj zaželeni hollywoodski samec George Clooney. Letos ga je ujela Italijanka Elisabetta Canalis. Ji bo uspelo tisto, kar so si mnoge tako želele?

Renee Zellwegger mediji radi pripisujejo zveze z aktualnimi soigralci. Po neuspešnem zakonu s Kennyjem Chesneyjem se je tokrat znašla v objemu igralca Bradleyja Cooperja. Čeprav svojega razmerja ne obešata na zvon, je fotografom uspelo ujeti nekaj njunih skupnih trenutkov.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Po razpadu zakona se igralka Kate Walsh videva z Neilom Andreo. Opomogla si je tudi Jessica Simpson, ki jo je dan pred rojstnim dnem na čevelj dal Tony Romo. Videva se s pevcem skupine Smashing Pumpkins Billyjem Corganom. Mnogi so presenečeni nad njeno izbiro in že stavijo, koliko časa bosta zdržala skupaj. Glasbenika si je našla tud igralka Mary-Louise Parker.

Ne morejo drug brez drugega

Čeprav so se razšli vsaj enkrat, niso dolgo zdržali drug brez drugega. Zakaj sta se poročila, spet ugotavljata pevka Pink in njen bivši soprog Carey Hart. Pink mu je odpustila skoke čez plot, on pa obljublja, da ji bo zvest.

Zaročili so se: Vince Vaughn in Kyla Weber, Emily Blunt in John Krasinski, Cynthia Nixon in Christine Marinoni, Jennifer Esposito in Mark Phillippoussis, Chris Noth in Tara Lynn Wilson, Chelsea Clinton in Marc Mezvinsky, Danny Masterson in Bijou Phillips.

Na čevelj ga je dala, ker jo je prevaral z varuško svojih otrok, a očitno je to pozabljeno. Sienna Miller se spet stiska k Judu Lawu. V štirih letih, kolikor nista bila par, se je veliko spremenilo. Konec koncev je Jude letos dobil že četrtega otroka. A to Sienne očitno ne moti, saj naj bi si par že poiskal skupno stanovanje.

Letos so se prebudila čustva, ki sta jih drug do drugega gojila Marilyn Manson in Evan Rachel Wood. Drugič sta poskusila srečo na začetku leta, a sta se razšla, ker sta se želela posvetiti svojima karierama. Očitno pa gre v tretje rado. Manson je namreč pred kratkim potrdil, da sta spet skupaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.