Magazin > VIP
537 ogledov

Ljubezenski parčki resničnostnih šovov

Artur Štern La Toya
1/7
Žurnal24 main
Pred Janijem in Tejo sta bila Sandra Auer in Mišo Kontrec pa Artur Štern in La Toya ... V naših šovih se je rodilo kar nekaj ljubezni, nekatere še trajajo, druge pa so že skoraj pozabljene.

Kuharski šov Gostilna išče šefa nam je prinesel nov zvezdniški parček. Jani in Teja sta si bila naklonjena že od samega začetka, a zatreskanosti sprva nista hotela priznati. Zatrjevala sta, da sta drug drugemu kot brat in sestra, nato pa so se začeli prvi poljubi, akcija pod odejo ... Pravita, da sta noro zaljubljena in po koncu šova tudi neločljiva. A Jani in Teja sta le eden izmed parčkov, ki so nastali v naših šovih ...

Najprej smo bili priča ljubezni, ki se je rodila v prvem slovenskem Big Brotherju. Jeanine in Marcelo sta se zaljubila skoraj takoj, ko sta se zagledala, Jeanine pa je pozneje kar pred kamerami zapustila svojega takratnega fanta. Parček je še danes skupaj, že nekaj let pa živita v skupnem stanovanju v Domžalah. V istem šovu sta se spoznala tudi Marina Stipanič in Andrej Peroša, ki je danes uspešen novinar oddaje Svet na Kanalu A. Tudi njuna ljubezen še kar cveti, pred enim letom sta postala mož in žena, pridružila pa se jima je tudi hčerkica Amelie, ki je novembra upihnila svojo prvo svečko.

Propadle zveze

V Kmetiji slavnih sta oko drug na drugega vrgla La Toya in Artur Štern. Kako se je končala njuna ljubezenska zgodba, vemo skoraj vsi. Po strastni zvezi sta imela kvaziporoko na Arturjevi kmetiji, že nekaj mesecev za tem pa drug za drugega nista hotela več slišati. Artur se je medtem spet poročil ...

V Big Brotherju slavnih smo postali pozorni na Sandro Auer in glasbenika Miša Kontreca, ki sta se pred kamerami vroče spogledavala, dvakrat pa sta se tudi poljubila. Prvič med igrico resnica ali izziv, drugič pa, ko sta odigrala filmski prizor. V finalni oddaji je šel Mišo celo na kolena in Sandro zasnubil, vendar mu Sandra ni dala jasnega odgovora. Obljubila sta si, da se bosta po koncu šova še videla, a sta šla vsak svojo pot. Sandra je kmalu zatem spoznala gasilca Roka, s katerim sta marca letos dobila hčerko Arabelo.

Se še spomnite resničnostnega šova Sanjski moški? V njem je Damir Alidžanovič našel Natašo Kirn, nekdanjo vojakinjo, s katero sta bila kar nekaj časa par. A po slabih treh letih je plamen ugasnil in razmerja je bilo konec. Za to naj bi odločila Nataša, ki je takrat dejala, da do Damirja ne čuti več tako močne ljubezni kot na začetku.

Urška zapeljala kar cel šov

Za precej vročih noči pa je poskrbela naša Urška Čepin, ki je nastopila v srbskem resničnostnem šovu Dvor kot slovenska predstavnica. Urška je od samega začetka skrbela za vzburjenje moških kandidatov in očitajoče poglede, med drugim so jo kamere posnele med mečkanjem s pevcem Ćemom, raperjem MC Stojanom in pevcem Mitarjem Mirićem. Urška je šla še dlje od poljubov; za tekmovalce je plesala striptiz, eden od tekmovalcev ji je slekel hlačke, kazala je mednožje, ponujala spolne usluge ... A Urška nam je po odhodu iz šova v svoj zagovor povedala, da je "igrala dvojno igro".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.