Magazin > VIP
36 ogledov

"Ljubezni ne skrivam"

Branko Čakarmiš ProPlus
Branko Čakarmiš zanika govorice, da cenzurira fotografije svojih oboževalcev.

Branko Čakarmiš, ki je nekaj poletnih dni preživel z novo ljubeznijo na Hvaru, zanika govorice, ki so se ta teden pojavile v domačih medijih. Po navedbah naj bi Branko namreč cenzuriral fotografije, na katerih ga v objektiv ujamejo oboževalci. Pri nekem dečku naj bi celo dosegel, da izbriše fotografijo, ki jo je ta posnel na skrivaj, ker naj bi bila na njej tudi Brankova nova ljubezen. Žirant priljubljenega šova pa pravi, da temu ni tako in da nove dame ne skriva:

"Med počitnicami sem se fotografiral z vsakim oboževalcem oddaje Slovenija ima talent, ki je to želel.  Ne vem, kako si predstavljate, da bi  fotografije cenzuriral. Ljubezni ne skrivam, vsi v mojem zasebnem krogu jo poznajo. Zasebnosti pa ne mešam z javnostjo."

Komentarjev 1
  • Oxxo 10:24 14.avgust 2013.

    Branko:1. Lahko bi bil malo manj mačističen - ker postajaš težko gledljiv! 2. Ne slini se okoli najstnic - ker si že foter!2. V letu 2013 bi bil lahko manj homofoben - saj veš; v tvojih krogih ...prikaži več je veliko "takih" - imaš kakšen skriti predalček, ki ti pravi "da bi rad - pa ne upaš"?