Magazin > VIP
44 ogledov

"Ljubezni že od avgusta konec"

Shakira in Gerard Pique FameFlynet
Shakira in Gerard Piqué naj bi se razšla.

Pevka in španski nogometaš sta veljala za enega od najbolj vročih parov zadnjih let. Če gre verjeti španskim in južnoameriškim medijem, pa naj bi bilo zveze že nekaj časa konec. "Že od avgusta nista več skupaj," je vir izdal venezuelskemu mediju TV y Novelas, španski časnik El Mundo pa poroča, da 36-letna Shakira s sinčkom že najmanj dva meseca in pol ne živi več v Barceloni, ampak v Franciji. Lepotica ima sicer tudi hišo v Los Angelesu, v Španijo pa se vrača le za kakšen dan ali dva, da lahko njen bivši obišče sina.

Razlog za konec slavne zveze naj bi bila druga ženska. Piqué, ki je deset let mlajši od Shakire, naj bi se zagledal v mlado dekle, ki menda že živi v njegovem stanovanju.

Zvezdnika se na govorice še nista odzvala. Shakira je sicer pred kratkim v nekem intervjuju izjavila, da si z nogometašem želi še enega otroka in da je presrečna.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.