Magazin > VIP
54 ogledov

Ljubimca Smithove oprostili

Stern, ki je bil tudi Annin odvetnik, naj bi slednjo oskrboval z opiati in sedat Žurnal24 main
Dolgoletnega ljubimca pokojne Anne Nicole Smith so oprostili po skoraj vseh točkah obtožnice.

Sodišče v Los Angelesu je dolgoletnega ljubimca Anne Nicole Smith Howarda K. Sterna oprostilo po sedmih od devetih točk obtožnice, ki ga je bremenila stalnega oskrbovanja Smithove z drogami. Stern se je od smrti Smithove, ki je leta 2007 umrla zaradi prevelikega odmerka mamil, boril, da bi na sodišču dokazal svojo nedolžnost, kar mu je nazadnje tudi uspelo, saj ga je sodnik oprostil zaradi pomanjkanja dokazov.

"Pomagal" pri duševnih bolečinah
Stern je na sodišču večkrat poudaril, da je "Smithovo ljubil in da ji nikoli ne bi storil nič žalega", ter da ji je "le pomagal premagati duševne bolečine po smrti 20-letnega sina Daniela, ki je umrl zaradi prevelikega odmerka mamil".

V primeru Smithove je potekalo sojenje tudi proti njenemu zdravniku Sandipu Kapurju, za katerega je sodišče odločilo, da ni kriv po nobeni točki obtožnice, zdravnico Khristine Erosevich pa je sodišče spoznalo za krivo goljufij pri predpisovanju zdravil, saj je na recepte za zdravila za starleto pisala lažna imena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.