Magazin > VIP
25 ogledov

Ljubimec: "John je bil nenasiten"

John Travolta FameFlynet Pictures
Nekdanji ljubimec Johna Travolte je prvič spregovoril o strastni šestletni aferi z igralcem.

Nekdanji pilot Doug Gotterba je za National Enquirer razkril sočne podrobnosti svoje ljubezenske afere z igralcem Johnom Travolto, s katerim naj bi se skrivaj dobivala kar šest let. Med drugim je povedal, da je igralec nenasiten ljubimec, ki se je med odnosom želel snemati, navdušen pa je bil tudi nad seksom z več moškimi.

S Travolto naj bi sicer postala ljubimca že kmalu zatem, ko sta se februarja leta 1981 spoznala na Dougovem razgovoru za službo pilota, njuna zgodba pa naj bi se začela v kalifornijskem mestu Monterey, kamor sta letela skupaj. "Med odlično večerjo, pri kateri sva popila steklenico merlota, sem imel občutek, da mi Travolta dvori," je razkril Gotterba ter nadaljeval, da ga je po večerji, ko sta se vračala v sobi, igralec vprašal, ali bi želel masažo. To ga sicer ni presenetilo, saj je bil že pripravljen na kaj takega, zato je privolil v ponudbo. "Prišel sem v njegovo sobo, se oprhal in prišel ven ogrnjen v brisačo. Rekel mi je, naj se uležem na posteljo, in me začel masirati, kar pa se je sprevrglo v nekaj čisto drugega," je še razkril ter Johna opisal kot nežnega, vendar zelo strastnega ljubimca. Naslednji dan mu je igralec priznal, da je neizmerno užival, in postala sta par. Dobivala sta se nadaljnjih šest let.

Nazadnje sta se srečala leta 1992, ko je bil Travolta že poročen s Kelly Preston. "Vprašal sem ga, ali ima še vedno, čeprav je poročen, raje moške. Pogledal me je naravnost v oči in mi pritrdil. To je bilo zadnjič, ko sva se videla."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.