Magazin > VIP
117 ogledov

Ljubljana dobila svojo miss

Miss Ljubljane Nina Rogelj
1/11
Gašper Jager
Konec tedna so v ljubljanskem Media parku izbrali miss Ljubljane.

Konec tedna se je zgodil zadnji izmed predizborov za Miss Slovenije. V ljubljanskem Media Parku so za miss Ljubljane okronali 20-letno študentko prava Nino Rogelj.  Njena druga spremljevalka je postala Anja Zanida, prva pa Kaja Strniša.

Med žiranti je sedela tudi mlada Eva Boto, ki se je tokrat prvič preizkusila v vlogi žirantke. "Nerodno je, da se moraš odločiti, katera je najboljša, tako da je bila naloga kar težka, saj so vse punce lepe," je povedala Eva, ki se je ta večer predstavila tudi novo glasbeno poslastico Plus in minus. Poleg Eve so občinstvo zabavali še plesalci Jay Dance studia in zmagovalka resničnostnega šova  Sara Tahirović, ki je predstavila svoj glasbeni prvenec.

Miss Ljubljane za Miss Slovenije je bil zadnji izmed regijskih predizborov, zmagovalke le teh so se avtomatično uvrstile v finale, njihove prve in druge spremljevalke pa se bodo za vstopnico potegovale  v polfinalu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.