Magazin > VIP
25 ogledov

Ljubosumna Michelle se je rešila tekmice

Kerry Washington Žurnal24 main
Prva ameriška dama Michelle Obama naj bi imela seznam žensk, ki jih mora držati proč od svojega soproga, na vrhu omenjenega seznama pa naj bi se znašla igralka Kerry Washington.

Michelle Obama naj bi se po poročanju National Enquirerja "znebila" igralke Kerry Washington iz Bele hiše, ker naj bi se ta spogledovala s predsednikom Barackom Obamo. Neporočena lepotička, ki je sicer članica predsednikovega odbora za umetnost in humanistiko, naj bi bila namreč na prvem mestu Michellinega skrivnega seznama žensk, na katere mora budno paziti.

Temnopolta igralka sicer v ameriški seriji Scandal o seksu in spletkah v političnem svetu igra lik pretkane Olivie Pope, ki je imela vročo afero s predsednikom. In Michelle naj bi bila odločena preprečiti, da bi se zgodba preselila tudi v resnični svet. "Michelle nikoli ne tvega, ko gre za njen zakon. Če začuti, da gre neka ženska čez mejo, jo odstrani," je povedal neimenovani vir. Poleg tega naj Kerry tudi ne bi nikoli skrivala svojega občudovanja do predsednika. "Kerry so všeč vplivni moški in se bo spogledovala z vsakim, vključno s predsednikom, česar se prva dama zaveda," je še dodal vir.

Iz Bele hiše so resničnost zgodbe zanikali.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.