Magazin > VIP
95 ogledov

Ljubosumna na plesalko, ki je omrežila Branka?

Ana Klašnja Voyo/zurnal24.si
Se med Ano Klašnja in Brankom Čakarmišem res kaj plete? Videti je že tako!

Ana Klašnja in Branko Čakarmiš iz oddaje v oddajo le potrjujeta, da se med njima nekaj plete. Ko je po nastopu zapeljive trebušne plesalke Branko komentiral: "Jaz sem bil malo omamljen," je Ana hitro dodala svojo kritiko: "Kot plesalka bi rada poudarila tvoj zgornji del telesa, ker se mi zdi, da si malo trda v hrbtu."

Kaj je bilo trdega pri Branku, ne vemo, je pa Ani vrnil z: "Se opravičujem Ani, ampak jaz nisem gledal zgornjega dela telesa." Žirantka pa ga je podrezala nazaj: "Saj vem, da ne, točno vem, kateri del si ti gledal. Spodnji, srednji del." Ana plesalki ni dala svojega da-ja, medtem ko sta bila žiranta vsekakor za. In čeprav je žirantka na koncu pripomnila: "Andreja, kaj vam je uspelo – omamiti Branka in Damjana,“ je bila zaradi Brankovega navdušenja videti celo malce potrta.

Komentarjev 10
  • Oseba_ 15:29 27.marec 2013.

    a dejansko kdo gleda to "oddajo " !?

  • 1111 15:43 26.marec 2013.

    ta oddaja je bila beda od zmerom !! ...to sploh ni talent show...to je "show" program, ki ima vsakih 7-9 minut reklame...v nekaterih džavah to jemljejo drugače...žirija? ...dva, ki se božata in gledata, kot, da se bosta dala zdaj, zdaj ...prikaži več na mizo in eno pizdavo jokajoče revše...

  • kapuhs 09:05 26.marec 2013.

    Čupakabramiš zelo spomne na tistga ruskega špijona, ko so ga z radiacijo nafilal... Obadva sta plešasta na slikah.