Magazin > VIP
529 ogledov

Loboda Katje noče vzeti nazaj

Tomislav Loboda je od Katje Vinšek starejši 44 let. Žurnal24 main
Šesti zakon zlatarja Tomislava Lobode se je končal. Nove resne zveze ne išče več, bo pa spremljevalke vabil na potovanja.

Zakon zlatarja Tomislave Lobode in Katje Vinšek se je končal. Glavni razlog za ločitev je njena želja po otrocih, poroča spletni portal Slovenskenovice.si, ki se sklicuje na revijo Obrazi. Za Obraze je namreč Loboda zaupal, da ima šest otrok in devet vnukov ter da pri svojih letih ni pripravljen na majhne otroke. Poudaril je še, da sta se s Katjo pred poroko dogovorila, da otrok ne bosta imela ter da bosta več potovala in uživala.

Po njegovih besedah pa se je Katja šest mesecev po poroki premislila in bi rada imela družino. Prijateljice so ji govorile, da je pri njenih 33 letih za to zadnji čas. Žal ji je, da jih je poslušala, je še povedal zlatar in dodal, da se želi vrniti k njemu. Vendar je on ne želi nazaj. "Nikoli več je ne vzamem nazaj. Ko odpreš vrata in greš, ne prideš več skoznje," je povedal.

Kljub namigovanjem, da sta bila skupaj zaradi njegovega denarja in njene mladosti, on to zanika in pravi, da sta se razšla izključno zaradi otrok. Zlatar se ne bo več poročil, odslej pa bo imel spremljevalke, ki jih bo vabil na potovanja, še piše portal.

Komentarjev 4
  • dd 11:28 04.januar 2013.

    Menim, da sta bila idealen par. Bogataški razvajenec in lakomna mladenka.

  • Avatar mike1968
    mike1968 10:31 04.januar 2013.

    pravilno...ni Lessie se vrača :) najbrž ji je zdaj žal za lepim in bogatim življenjem

  • Oseba_ 09:39 04.januar 2013.

    KATJA MLADA SI , SAJ BOŠ DOBILA FANTA !