Magazin > VIP
61 ogledov

"Ločila sta se, ker je Christina lezbijka"

Christina je na bivšega moža že pozabila. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Po novici, da se Christina Aguilera ločuje od svojega moža, so zdaj prišle na dan podrobnosti o njuni zvezi, ki naj bi bila odprta. To je želela predvsem Christina, ker je hotela spati z drugimi ženskami.

O Christininih lezbičnih podvigih je nedavno spregovorilo neko dekle, ki pravi, da jo je pevka kontaktirala preko svojega varnostnika. "Nekega večera je do mene prišel njen varnostnik in mi rekel, da si me Christina želi," je povedala neimenovana blondinka in dodala, da se ji je vse skupaj zdelo precej čudno, saj je bil v bližini tudi Jordan.

 

"Varnostnik mi je nato pojasnil, da imata odprt zakon ter da Jordana ne moti, da se Christina zabava z ženskami," je še razkrila blondinka, ki pa je "druženje" z zvezdnico odklonila. Svojo odločitev je komentirala z besedami, da se ni dobro počutila ob nespodobnem povabilu.

 

Vir je še dodal, da so Christinine lezbične avanture zagotovo razlog za njun razhod. "Mislim, da je do ločitve prišlo, ker je Jordan postal ljubosumen."

 

29-letna pevka je sodeč po govoricah stalna stranka losangeleških klubov, kjer se zbirajo homoseksualci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.