Magazin > VIP
19 ogledov

Ločitev bi Catherine dobro iztržila

Michael Douglas Catherine Zeta-Jones Žurnal24 main
V primeru ločitve od Michaela Douglasa bi Catherine Zeta-Jones prejela zajeten kupček denarja.

Zakonca Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones sta včeraj javno oznanila, da sta se razšla, potem ko sta že več mesecev živela ločeno. Zdaj se bo začel boj za njuno milijonsko imetje. Če se bo ločitev dejansko zgodila, bo Catherine dobro preskrbljena, saj je par leta 2000 podpisal predporočno pogodbo.

V tej pogodbi je zapisano, da v primeru ločitve dobi okoli 2 milijona dolarjev (1,5 milijona evrov) za vsako leto zakona (poročena sta 13 let), pravico pa ima tudi do polovice vrednosti osmih hiš in stanovanj, ki jih imata v lasti. Če bi se potrdilo, da ji je bil igralec v času zakona nezvest, bi lahko iztržila dodatnih 12 milijonov dolarjev (9 milijonov evrov).

Po nekaterih navedbah naj bi bilo njuno skupno imetje vredno 185 milijonov dolarjev (140 milijonov evrov). Čeprav je igralka s svojimi uspešnicami kar dobro zaslužila, je Douglas še vedno tisti, ki je v svoji 40-letni filmski karieri zaslužil precej denarja. Njegovo osebno premoženje ocenjujejo na 134 milijonov, njeno pa na 82 milijonov evrov.

Ob ločitvi od prejšnje žene Diandre ji je moral Douglas plačati 34 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.