Magazin > VIP
4136 ogledov

Ločitev Jennifer Aniston: Zaradi tega se je igralka zlomila

Jennifer Aniston
Prijatelji Jennifer Aniston so menda veseli, da se zvezdnica ločuje. Zaradi moža je igralka namreč veliko jokala.

Kot pravijo njeni prijatelji, je Justin Theroux tipičen ženskar, ki se je spogledoval celo z ženinimi prijateljicami, ki ob njem menda niso ostale ravnodušne. Zaradi tega naj bi se igralka zlomila. 

Jennifer naj bi se trudila in poskušala zvezo rešiti, a ji ni uspelo. Da je šel njun zakon po gobe, njenih prijateljev prav nič ne preseneča. Igralca sta si značajsko zelo različna in spolna privlačnost pač ni dovolj, da se zveza obdrži. Jen naj bi prijateljem zaupala, da nikoli ni imela občutka, da je zares poročena. Ona je raje posedala doma in k sebi vabila prijatelje, Justin pa je raje skakal po žurih. Zaradi razlik sta se veliko prepirala. 

Justin in Jennifer sta večino časa preživela ločeno. On je živel v New Yorku, Jennifer pa Los Angelesa ni želela zapustiti. "Justin ji je večkrat obljubil, da bo prišel k njej, nato pa prihod v zadnjem trenutku odpovedal. Njegovi izgovori so bili Jen sumljivi, zato se je spraševala, kaj se dogaja. Imela je občutek, da v zvezo vlaga veliko truda, od Justina pa nazaj ni dobila nič. Govorila nam je, da se v zakonu počuti osamljeno," trdi prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.