Magazin > VIP
5684 ogledov

Ločitev kanadskega premierja: Je že tale poljub napovedal konec zakona?

justin trudeau Profimedia
Na ta poljub bi premier verjetno najraje pozabil.

Kanadski premier Justin Trudeau in njegova žena Sophie Gregorie Trudeau se po 18 letih ločujeta, je premier objavil na svojem Instagram profilu, kjer je zapisal: “Po številnih pomembnih in težkih pogovorih sva se s Sophie odločila, da se ločiva. Kot vedno ostajamo tesno povezana družina z globoko ljubeznijo in spoštovanjem drug do drugega in do vsega, kar smo in kar bomo še gradili skupaj. Prosim, da za dobrobit najinih otrok spoštujete našo zasebnost. Hvala.”

Veljala sta za enega najbolj glamuroznih parov svetovne politike, zato je novica o koncu zakona mnoge presenetila, nekateri pa pravijo, da je bilo že dalj časa mogoče zaznati več znakov, da se je par odtujil. Nekaj medijev je spomnilo na bizaren trenutek, ki se je med zakoncema zgodil leta 2020. Ko je premier ženo po nagovoru poljubil, se je ta hitro obrnila stran in tudi premier je začel gledati okoli sebe. "Ni videti srečna," je nekdo pokomentiral posnetek. 

Komentarjev 3
  • Facja 13:20 04.avgust 2023.

    Z moje strani o tem kanadskem predsedniku le najslabše. Stavkajočim kamionarjem je odvzel osnovna sredstva za preživetje in zaplenil denar na bankah, z zamrznitvijo računa. Zelo "demokratično". In ker je glih kanadčan, si lahko dovolim več: škoda, da ga ni ...prikaži več kdo nalomil, da bi po slamci jedel.

  • timja 10:34 04.avgust 2023.

    MS tvoj prijatelj se lošuje.....nesnaga da mu ni para( ne mislim tebe MS)