Magazin > VIP
93 ogledov

Ločitev v družini Kardashian

Kris in Bruce Jenner FameFlynet
Kris Jenner je vložila zahtevek za ločitev.

Skoraj eno leto po tem, ko sta Kris in Bruce Jenner razglasila, da sta se razšla, je Kris v Los Angelesu vložila zahtevek za ločitev, kmalu za tem pa ga je vložil tudi Bruce.

Kot razlog za konec zakona je Kris navedla nepremostljive razlike, izhaja iz ločitvenih dokumentov, v katerih še piše, da si bosta zakonca delila skrbništvo nad 17-letno Kylie. Kris želi obdržati svoj nakit in premoženje, skupno premoženje pa si bosta razdelila pozneje. Iste pogoje je v svojem zahtevku navedel tudi Jenner, ki ženi ne želi plačevati preživnine.

Kris in Bruce sta se poročila leta 1991, da se razhajata pa sta razglasila lanskega oktobra. "Srečnejša sva, če ne živiva skupaj. Kljub temu bova drug drugega vedno ljubila in spoštovala. Ostajava najboljša prijatelja,“ sta lani zapisala v sporočilu za javnost.

Kris se je nato začela zabavati z Američanom slovenskih korenin, Bruce pa se je ulegel pod nož in si dal odstraniti adamovo jabolko. Menda si želi spremembe spola, kar pa ni nikoli potrdil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.