Magazin > VIP
5168 ogledov

Ločitev Vitalija Klička: Med skupnim nastopom v razvedrilni oddaji užalil ženo

natalia kličko, vitalij kličko Profimedia
Iskreno spregovorila o svojem zakonu.

Novica, da se župan Kijeva, Vitalij Kličko, sredi vojne ločuje, je mnoge presenetila. Z ženo sta namreč delovala kot usklajena ekipa, čeprav ona že več let živi v Nemčiji, on pa v svoji domovini.

Par, ki ima tri otroke, je povedal, da se razhajata v prijateljskem duhu in da sta se z ločitvijo strinjala oba. Pevka pa je sedaj v pogovoru za nemški Spiegel razkrila razloge za konec zakona. Lepotico je zmotila rutina. Vsako poletje so odpotovali v Los Angeles, kjer imajo počitniško hišo, božič so vedno preživeli na Floridi, smučat pa so hodili v Kitzbühel. Presenečenj ni bilo, zato se je dolgočasila. "Vitalij ima rad rutino, kar se je pokazalo tudi v restavracijah. Vedno je že prej vedel, kaj bo jedel in vsakič je naročil isto stvar. Rekla sem mu, da je to dolgočasno. On pa pravi, da se temu reče stabilnost."

To seveda ni bil edini razlog. Natalio še vedno boli nastop v oddaji "Wetten, dass ...?". Leta 2010 je tam nastopila kot pevka, Vitalij pa jo je spremljal na kitari. Med oddajo pa je ni poklical po pravem imenu, ampak ji je rekel Natalie, ker ob njegovem imenu to ime zveni lepše kot Natalia. Za 48-letnico je bil to udarec v obraz. 

 

 

Komentarjev 1
  • kapibara 09:45 19.oktober 2022.

    ... Vsako poletje so odpotovali v Los Angeles, kjer imajo počitniško hišo, božič so vedno preživeli na Floridi, smučat pa so hodili v Kitzbühel. - Saj kljub Belini zeleni, ima tudi vilo v Italiji, katero ironično oddaja Ruskim bogatunom.. - ...prikaži več- žena+ pamži živijo v tujini.. Starši v Izraelu pa tudi v večsobni vili... Ukriji pa doma jebejo ježa..