Magazin > VIP
50 ogledov

Ločitev zaradi posla

Nana, Gena, Zeneli Žurnal24 main
Nataša Nana Zeneli je na svojem Facebook profilu včeraj objavila skupno izjavo za medije in ostale Facebook prijatelje, v kateri njen sedaj že bivši mož navaja razloge za njuno ločitev.

Nana in Gena Zeneli, ki sta na začetku meseca oznanila, da je njunega zakona po 11 letih konec, od včerajšnjega dne pa naj bi bila tudi uradno ločena, sta na Facebooku objavila skupno skupno izjavo za medije in ostale Facebook prijatelje, v kateri sta obrazložila, kaj ju je privedlo do te odločitve.

"Podpisana Gena in Nana Zeneli javnosti sporočava, da sva prekinila zakonsko skupno pot in jo bova nadaljevala kot dobra prijatelja. Ugotovila sva, da bova kot ločen par lažje in hitreje poslovno napredovala," sta zapisala.

Gena pa dodaja: "Če želim uresničiti sanje glede plesa, rabim neobremenjeno okolje in ljudi, ki bodo s plesom živeli. Žal pa ima Nana povsem drugačne načrte. Posvetila bi se rada pisanju, se zaposlila in morda se bo umaknila iz javnega življenja. S ponosom lahko zapišem, da je Nana ženska, na katero sem ponosen, in upam, da je kot prijatelj ne bom nikoli razočaral. Ostati želiva v dobrih odnosih. Med nama ni zamer, zato verjameva, da bova kljub neljubi ločitvi otrokoma dober zgled …" Medije pa pozivata: "Medije prosiva, da poskusijo razumeti, da najina ločitev ni nastala v srcu, ampak je plod preživetja …"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.