Magazin > VIP
33 ogledov

Ločitve še ni na vidiku

On moleduje, ona ne želi nič slišati. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Arnoldu Schwarzeneggerju in Marii Shriver se z ločitvijo nikamor ne mudi.

Razloga za to naj bi bila kar dva – ali naj bi bila tako bogata, da jima je za denar vseeno ali pa sta se morda odločila, da bosta še naprej skupaj.

Kot poroča TMZ, se nikomur od njiju ne mudi, da bi se tudi uradno pričel ločitveni postopek. Sta pa že uredila vse finance in skrbništvo nad otroki. Njuno premoženje ocenjujejo na okoli 400 milijonov dolarjev, zakonca pa naj bi se že odločila, da si ga bosta razdelila na polovico.

Drugi viri pa navajajo, da obstajajo drugi razlogi, zakaj sta še vedno poročena. Še vedno namreč obstaja možnost, da se pobotata. Oba naj bi svojim prijateljem in družini pošiljala nejasne znake o ločitvi – enkrat si jo želita, drugič pa govorita o tem, da drug do drugega še vedno čutita globoko ljubezen. Spet drugi vir pa navaja, da je Maria vedno bolj naklonjena ločitvi, saj je izvedela, da se Arnie videva z neko žensko.

Sicer pa sta bila zakonca nazadnje videti zelo srečna, ko je cela družina praznovala, potem ko je njuna hčerka Christina diplomirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.