Magazin > VIP
26 ogledov

Lohanova okradla medicinsko sestro

Lindsay Lohan FameFlynet
Med snemanjem filma o življenju Elizabeth Taylor, Liz & Dick, naj bi Lindsay Lohan ukradla zapestnico, ki je bila nekoč v lasti legendarne filmske dive.

"Lindsay se je spoprijateljila z medicinsko sestro, ki je za Liz Taylor delala več let. Elizabeth ji je nekoč podarila zelo drago zapestnico, ki ji zelo veliko pomeni. Lindsay se je v nakit zaljubila na prvi pogled. Svojega navdušenja nad zapestnico ni skrivala. Nekaj časa pozneje je zapestnica izginila, in to isti dan, ko je medicinsko sestro obiskala LiLo,“ trdi neimenovani vir.

Lizina nekdanja negovalka je najprej mislila, da Lindsay zapestnice ni odnesla namenoma, ampak jo je pozabila odložiti. Ta teorija je padla v vodo, ko jo je poklicala in ji je igralka zatrdila, da nakita nima. Poslala ji je celo kratko sporočilo, ki se je glasilo: "Elizabeth bi tvoje obnašanje razburilo.“

Zapestnico je dobila nazaj šele en teden pozneje, ko je LiLo zagrozila, da ji bo na vrat nakopala policiste.

Noče vrniti pohištva

Igralka ima težave tudi s televizijo Bravo. Ta ji je za šov Million Dollar Decorators preuredila spalnico. Ker pa si je Lindsay premislila in v šovu ni želela nastopiti, producenti želijo nazaj pohištvo v vrednosti 250 tisoč dolarjev. Lindsay naj bi pohištvo skrila in izjavila, da si lahko privošči vse, saj je slavna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.