Magazin > VIP
21 ogledov

Lopezova zapela diktatorju

Jennifer Lopez FameFlynet
Lopezova bi se morala naučiti uporabljati spletne iskalnike, pa se ji sedaj morda ne bi bilo treba opravičevati.

Jennifer Lopez se je včeraj mudila v Turkmenistanu, kjer je njihovemu predsedniku, Gurbanguliju Berdimuhamedovu, zapela za rojstni dan, kar je pri mnogih sprožilo negodovanje. Berdimuhamedov režim namreč velja za enega najbolj zatiralskih na svetu. "Lopezova si ima pravico služiti kruh z nastopi za diktatorje in njihove pajdaše, a njena dejanja uničujejo sporočilo, ki ga je s sodelovanjem z Amnesty International v Mehiki, kjer se je zavzemala za zmanjšanje nasilja nad ženskami, sporočala svetu,“ je v sporočilu za javnost zapisla Thor Halvorssen, predsednik nevladne organizacije Human Rights Watch.

Lopezova se je za nastop že opravičila. V Turkmenistanu ne bi nastopila, če bi le vedela za tamkajšnje razmere. Kakšno je stanje v tej državi, zvezdnica očitno res ni vedela. Pred svojim prihodom se je namreč preko Twitterju obrnila na svoje turkmenistanske oboževalce in jih pozvala, naj se prijavijo. V Turkmenistanu je Twitter blokiran, pevkino sporočilo je bilo zato izbrisano ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.