Magazin > VIP
51 ogledov

Lopezovo ostro kritizirajo

Jennifer Lopez Reuters
Jennifer Lopez je s seboj na oder med svojim nastopom na ameriških glasbenih nagradah pripeljala tudi avto, ki ga že mesece oglašuje, in s tem požela številne kritike. Je šlo zgolj za reklamo?

Jennifer Lopez se je na letošnjo podelitev ameriških glasbenih nagrad v nedeljo na oder pripeljala v avtu. Šlo je za isti mali avto, ki ga že mesece oglašuje na vseh ameriških kanalih. No, to je bilo vsekakor dobro oglaševanje, saj si je njen fiat 500 tokrat ogledalo kar 12 milijonov gledalcev zgolj v ZDA.

Vendar je njena točka spodbudila številne kritike, saj mnogi niso bili nič kaj navdušeni nad njenim nastopom. Los Angeles Times ga je označil za "najbolj klečeplazen, sramoten nastop večera", medtem ko je bloger na Wall Street Journalu njeno točko opisal kot "v bistvu oglas za avto, prepleten s striptizom, ki mu je sledil njen dejanski oglas za fiat". Podobnega mnenja je bil tudi John Legend, ki je na slovesnosti podelil nagrado. Po dogodku je tako na svojem Twitter profilu zapisal: "To je morala biti najbolj brezsramna stvar, ki sem jo kdajkoli videl med nastopom. Bil sem resnično šokiran."

Koliko denarja pa naj bi ji ta nastop z avtom prinesel na račun? Strokovnjaki pravijo, da bi lahko dobila sedemmestno številko.

Komentarjev 1
  • ZasekaMož 12:26 25.november 2011.

    Še najbolj butasto izpadejo šokiranci, ki se sprenevedajo, da gre pri tem cirkusu za kaj drugega kot denar.