Magazin > VIP
42 ogledov

Lourdes je najbogatejša

Lourdes obiskuje otroško igralsko akademijo na Manhattnu. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Hčerka pevke Madonne, Lourdes, prejema sanjsko žepnino. Na mesec ji mati primakne petdeset tisočakov.

Mala Suri Cruise, hči Toma Cruisa in Katie Holmes, je očitno dobila konkurenco. Vsaj kar se tiče žepnine. Potem ko starši samo za njena oblačila na mesec zapravijo 25 tisoč dolarjev, pevka Madonna svojo hčer Lourdes še bolj razvaja. Na mesec trinajstletnica namreč dobi žepnino v višini 50 tisoč dolarjev.

Hči Madonne in Carlosa Leona je bila razglašena za najbolje oblečeno najstnico, kar pa ni niti malo presenetljivo ob tako visoki žepnini. Poleg vrtoglave vsote si Lourdes privošči tudi zasebnega šoferja, ki jo v šolo vozi v razkošni limuzini, stilista, psihologa in druge, ki skrbijo, da ji nič ne manjka.

Poleg Suri in Lourdes pa so se v samem vrhu najbogatejših otrok znašli tudi Maddox Jolie Pitt, posvojenec Angeline Jolie in Brada Pitta, in dvojčka Julie Roberts. Vsi trije prejmejo na mesec 20 tisoč dolarjev. Otroci pokojnega kralja popa Michaela Jacksona Prince, Paris in Blanket – bodo po odločitvi sodnika na mesec dobili skupaj 60 tisoč dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.