Magazin > VIP
33 ogledov

Lourdes je razvajena diva

Lourdes
1/10
Žurnal24 main
Hči pop kraljice Madonne, ki je nedavno začela obiskovati prestižno srednjo šolo na Manhattanu, sošolce in učitelje s svojim nadutim vedenjem ves čas opominja, da je hči pop ikone.

Po pisanju ameriških medijev naj bi Lourdes sošolce in učitelje gledala zviška, jasno pa jim daje vedeti, da si zasluži nič manj kot zvezdniško ravnanje. "Zahteva, da jo vsi kličejo Lola, tudi učitelji. Ves čas jo obkrožajo varnostniki, brez njih ne gre nikamor," je izdal njen sošolec.

 

Še bolj pestro pa postane, ko na sestanek v šolo pride mama Madonna. "To je cel proces. Kadar se prikaže Madonna, nastane pravi kaos."

 

Mati in hči tako zadnje dneve skrbno polnita medije. Štirinajstletna Lourdes kot razvajena diva, 52-letno Madonno pa spet omenjajo na istih straneh kot njenega bivšega moža Guya Ritchieja, ki s svojim novim dekletom pričakuje otroka. Poleg tega je zvezdnici nedavno umrla babica, zalezovalec pa je pred kratkim vdrl v njen dom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.