Magazin > VIP
539 ogledov

Lucienne Lončina se izogiba hčerki

Lucienne Lončina Kim Lončina Marko Delbello Ocepek
Glasbenica Lucienne Lončina ima s svojo hčerko poseben odnos, obe pa se redko skupaj pojavljata v javnosti.

Pred kratkim se je v priljubljeni ljubljanski diskoteki Lucienne Lončina pojavila s svojo hčerko Kim, ki je del dueta Clea & Kim. V njuni navadi ni, da se na takšnih ali drugačnih dogodkih pojavljata skupaj, je pa Lucienne, ki jo širna Slovenija najbolj pozna kot žirantko šova Slovenija ima talent, pojasnila, da na določene prireditve le gresta skupaj, ker je družina z Obale in se v prestolnico pripeljejo skupaj.

Na vprašanje, ali ju prepoznavajo bolj kot sestri kot pa mati in hči, pa Lončinova v smehu odgovarja, da se poskuša večino časa na takšnih prireditvah zadrževati daleč od hčerke ter da je njun odnos bolj prijateljski in ni tako strogo določen na mati in hči.

Kljub temu, da sta obe slavni, pa ju večina ne prepoznava kot mati in hči. "Edino tisti, ki so povezani z glasbo, vedo," je še povedala Lucienne, ki s Kim ni imela vedno najboljšega odnosa. "Ko je bila majhna, je bila zelo prijetno dekle, ko pa je začela hoditi v srednje šole, se je zgodil preobrat. Sedaj pa je spet dobro. Sicer pa je to čuden krog, skozi katerega otrok mora iti, starši pa na to težko vplivamo. Lahko mu damo le neke smernice, kaj je pravilno in kaj ne, vsekakor pa brez kakršnekoli agresije. Najboljši so nasveti in vzor starša," še pravi glasbenica.

Komentarjev 4
  • srecko31 16:41 15.november 2013.

    Od kdaj pa je Lončina slovenc,ti ni poznano,da je oče od Kim ,torej Lončina jugos,mislim,da je črnogorc.

  • Trovlak 16:22 15.november 2013.

    Mogoče je Lucienne nerodno, ker ona ne zna niti slovensko, tamala pa je prava zbalkanizirana poliglotka. No ja, starši, ki se imajo za oh in sploh, niso nikoli bili dobri v vzgoji lastnih otrok.

  • dostvasmam 16:08 15.november 2013.

    Očitno je tud njena mat padla notr. Info od videospota: "Text - Lucienne Lonchina"Dobra baba tamala, ampak očitno s prazno glavo. Pa tako lahko bi bla metalka!!!