Magazin > VIP
26 ogledov

Lucija na zmenkih z nogometašem

Ji bo vseeno uspelo najti skupno pot ljubezni z Andrejem? (Foto: Katja Kodba / m Žurnal24 main
Med Lucijo Gubenšek in nogometašem Andrejem Pečnikom se res nekaj plete.

Voditeljica in manekenka Lucija Gubenšek in nogometaš Andrej Pečnik, ki sta se spoznala konec januarja prek njene prijateljice oziroma prijateljičinega moža, sta trenutno v fazi spoznavanja, nam je zaupala plavolasa lepotica.

Parček se je sestal na nekaj zmenkih, vendar pa jima zaradi karier na različnih koncih sveta ni uspelo preživeti prav veliko časa skupaj. "Jaz sem zaradi oddaje Slovenski Dvor naslednje tri mesece in pol vezana na Beograd, Andrej pa je za dve leti in pol podpisal pogodbo z nogometnim klubom v Rusiji, zato nisva mogla skupaj preživeti prav veliko časa," nam je pojasnila Lucija.

Kot nam je povedala, ji je pri moškem pomembno predvsem to, "da mu lahko zaupam in da se ob njem počutim varno. Da je razgledan in ima smisel za humor, saj se tudi v tem odraža človekova  inteligenca. In da se ob njem počutim kot ženska." Pri Andreju pa jo je "pritegnila predvsem njegova preprostost, iskrenost in dejstvo, da me je nasmejal".

Lucija, ki je trenutno predana delu na televiziji in projektu Dvor, pogodbeno pa je kot manekenka še vedno vezana na znamke, ki jih predstavlja, in podjetja, s katerimi sodeluje tako pri nas kot tudi v tujini, ima pred seboj veliko novih poslovnih izzivov, vendar pa pravi: "Zagotovo vedno pogosteje razmišljam tudi o družini."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.