Magazin > VIP
9640 ogledov

Luka Basi vpleten v gradbeni škandal

Luka Basi in Nastja Gabor Google
“Ne da se mi s tem ukvarjati,” je povedal.

Pevcu Luki Basiju te dni sive lase povzroča gradbeni škandal, v katerega je vpleten v občini Ravne na Koroškem. Tam je namreč po poročanju portala Sobotainfo investiral v gostinski lokal Balu, ob vznožju smučišča Poseka. Lastnik zemljišča je občina, najemnik pa je Marjan Glinik, direktor podjetja G-team. 

Trenutno na zemljišču stojijo glamping hišice, Glinik ima namreč stavbno pravico na občinskem zemljišču. Težava je nastala, ker na tem zemljišču ni pridobljenega dovoljenja za gostinsko dejavnost, kar bi moral priskrbeti investitor Basi. 

Basija smo poklicali za komentar in povedal nam je: “Trenutno se trudim to rešiti po hitrem postopku, drugače pa se mi s tem ne da ukvarjati, vse izjave sem že dal. Na kratko: zaveden sem bil s strani podjetja G-team, saj sem ob postopku pridobitve uporabnega dovoljenja izvedel šele, da objekt nima dovoljenja za gostinsko dejavnost. Podjetje mi je dalo pogodbo in jaz sem bil zaveden. Sem pa presenečen, da občina ne vidi nobenih vizij za razvoj smučišča in mi ne stoji ob strani."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • jakec1575 22:18 04.april 2024.

    slovenci so taki mutivodarji ko gre za gradbenistvo. vnaprej se pripravijo z odgovori, ce jih dobijo.

  • Ender3 14:34 04.april 2024.

    Njegova najboljša investicija je v N.G. Huda...bejba je !