Magazin > VIP
6518 ogledov

Luka iz Kmetije je v preteklosti naredil "eno hudo piz******“

luka lampret voyo.si
Luka Lampret se je pred kamerami izpovedal.

Drugi dvobojevalec je ta teden Luka, ki se bo v areni pomeril z Denisom. Pred dvobojem pa je pred kamerami razkril, da je za njim težka preteklost.

"Ko sem začel odraščati, sem naredil eno hudo piz****** in sem moral začeti bolj kot ne živeti za sebe. Poleg tega smo imeli doma težave. Po končani osnovni šoli sem tako začel takoj delati. Poskušal sem poskrbeti sam zase,“ je povedal Luka in razložil, da so bili (kdo točno, ni povedal, op. avt.), ko mu je bilo 14. let, pri njem doma in se zapeljali z avtomobilom ter povzročili nesrečo.

"Totalka, policisti. Ni da ni. Sem moral tudi na sodišče. Srečo sem imel, da so bili starši razumevajoči. To je počasi minilo. Itak je bila to moja stvar. Upali so, da sem se iz tega kaj naučil. Takrat je bilo prekleto leto in od takrat dalje se je doma začelo dogajati samo sra***. Smo šli vsak v svojo smer. Takrat sem začel živeti svoje življenje. Učil sem se iz svojih napak.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.